СОНЕТ ЗА ЛЮБОВТА
по песента ”Somewhere over the rainbow”
на Мери, Гриша, Джули, Ани и Бояна
Някъде над всичко лошо
ще се срещнем аз и ти.
Русите коси ще ти разроша,
както винаги преди.
Някъде над всичко тъмно
аз ще бъда твой любим.
Любовта отново звънна
и ни кара да летим.
Някъде над пъстрата дъга
приказка ще ти разкажа
за живота и смъртта.
После ще ти бъда стража.
Във магичната гора,
пътя има кой да ти покаже.
Венцислав Радков
Кандахар
09.02.2011 г.
© Венцислав Все права защищены