11 янв. 2011 г., 20:38

Сори, пич! 

  Поэзия
642 0 0

Сори, пич!


Вече няма моето сърце

само тебе да зове!

Вече си никой за мене

и не ме интересува аз коя съм за тебе!

Ще виждаш празнотата в очите

и ще се чудиш какво бие в гърдите.

Досега наивна бях

и все за теб копнях,

но когато започне да ти пука - 

"Сори, пич, вече съм друга!!!"

© Моника Зубева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??