Сори, пич!
Вече няма моето сърце
само тебе да зове!
Вече си никой за мене
и не ме интересува аз коя съм за тебе!
Ще виждаш празнотата в очите
и ще се чудиш какво бие в гърдите.
Досега наивна бях
и все за теб копнях,
но когато започне да ти пука -
"Сори, пич, вече съм друга!!!"
© Моника Зубева Всички права запазени