Как се блъска душата ми в тъмното
и умирайки нямо крещи,
чака края и гледа в отвъдното,
няма бъдеще, няма мечти.
От товара на дните сломена
се изправям и гордо вървя,
от неказани думи ранена,
но спасена от дума една.
С обичта си ми даваш небето
и крилете си даваш на мен
и простора голям на сърцето,
и нов свят от любов сътворен.
© Доника Стоянова Все права защищены