24 апр. 2008 г., 10:49

"Спаси ме" 

  Поэзия
552 0 0

Слънцето се смее,

вятърът леко вее,

а моята душа линее...

Всичко навън зеленее,

а моето сърце тъжно е!

Ти виждал ли си как

една душа чернее?!

Виждал ли си как

едно сърце копнее?!

Ако не - виж ме!

Погледни ме!

Разбери ме!

И най-важното - спаси ме!

© Криси Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??