Apr 24, 2008, 10:49 AM

"Спаси ме" 

  Poetry
596 0 0

Слънцето се смее,

вятърът леко вее,

а моята душа линее...

Всичко навън зеленее,

а моето сърце тъжно е!

Ти виждал ли си как

една душа чернее?!

Виждал ли си как

едно сърце копнее?!

Ако не - виж ме!

Погледни ме!

Разбери ме!

И най-важното - спаси ме!

© Криси All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??