28 нояб. 2004 г., 19:45

Спасител на любов /на С.../ 

  Поэзия
1082 0 2
Спасител на любов
на С...

Момиче като тебе никога
не съм срещал, но няма и да срещна.
Защото с теб щастлив съм всякога
и никога не си била ти грешна.

Когато те видях за първи път
усетих тази тръпка в мен,
която кара да настръхвам всеки път.
И прави ме щастлив и силен.

Един ден ще съм далеч от теб.
Далеч от теб, далеч от всички.
И в този ден ще съм със теб,
макар мисловно, духом и "летейки".

Ще те пазя, ще те топля.
Ще ти бъда ангела пазител.
Но и ти ще дойдеш - топла,
ще съм този път спасител.

Спасител, който да огрява двора.
Както го огрява и зората,
спасител на любов, а не на хора
И не каква да е - а нашата...

21 Ноември 2004
гр. София

© Борис Алексиев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Баце много е готино.Но да те попитам коя е С....
  • поздрави браво на теб прекрасно е аз някога някога ..... както и да е на сърце ми е
Предложения
: ??:??