29 июн. 2008 г., 19:13

Спасителят... 

  Поэзия
588 0 9

Спасителят ми е дъжда

и балкона там забравен,

един мъж с ръце от крила

и с буза бодлива...

Все така се спасявам от тъмното,

мокро светла е още душата ми

и все още се крие тъгата ми

в ръце от крила...

 

 

 

© Маргарита Василева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??