29.06.2008 г., 19:13 ч.

Спасителят... 

  Поезия
586 0 9

Спасителят ми е дъжда

и балкона там забравен,

един мъж с ръце от крила

и с буза бодлива...

Все така се спасявам от тъмното,

мокро светла е още душата ми

и все още се крие тъгата ми

в ръце от крила...

 

 

 

© Маргарита Василева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??