11 апр. 2007 г., 16:06

Спечели битката, но не войната 

  Поэзия
1021 0 13
Спечели битката отново,
ала войната още не!
Помни! На всичко е готова,
ще паднеш ти на колене!

Ще молиш пак за близостта й!
Ще молиш за единствен миг!
И боговете свои ще приканиш,
да чуят силният ти вик!

Вик, идващ право от сърцето,
пропит от мъка и печал.
Но отговорът й ще е отново
ек от семето, което си посял!

Тогава и войната ще спечели.
Победителят ще бъде ТЯ.
И с огнена усмивка ще огрее
живот, изпълнен със страдание и страст!

© Таня Мезева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??