7 апр. 2021 г., 12:06

"Спешна помощ" 

  Поэзия » Эпиграммы
296 0 0

Ой, ти, помощ "Спешна"-

по-бърза и от хала,

ако не бе фатална,

щеше да си смешна.

 

Че в теб ни Смърт заплашва

и за да си успешна, -

все трябва някой спешно

да те опердашва.

© Вълчо Шукерски Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??