Apr 7, 2021, 12:06 PM

"Спешна помощ" 

  Poetry » Epigrams
294 0 0

Ой, ти, помощ "Спешна"-

по-бърза и от хала,

ако не бе фатална,

щеше да си смешна.

 

Че в теб ни Смърт заплашва

и за да си успешна, -

все трябва някой спешно

да те опердашва.

© Вълчо Шукерски All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??