7.04.2021 г., 12:06 ч.

"Спешна помощ" 

  Поезия » Епиграми
292 0 0

Ой, ти, помощ "Спешна"-

по-бърза и от хала,

ако не бе фатална,

щеше да си смешна.

 

Че в теб ни Смърт заплашва

и за да си успешна, -

все трябва някой спешно

да те опердашва.

© Вълчо Шукерски Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??