18 янв. 2007 г., 13:11

Спести си времето 

  Поэзия
575 0 4

Спести си времето

В което ще ме натовариш

Като нощен влак

По плажовете на забравено

Отдавна почерняло

Океанско плаване

 

Носталгия

 

Късно е да се напия

Под прозореца ми шумоли кристалното

Кълбо на идващата зима

А във огледалото самотен гледа ме портрет

Без рамка

И без никакво

Движение в очите си

 

Късно е

Ще се завия

Тази нощ

А ти...

Стой отвън ако искаш

Спести си времето

Което си запазила да се натискаме

Защото си причината да ненавиждам

Плюсовете си и минусите

Спести си игрите

И преподреди мислите си

 

Но все пак е късно

Утре отлива всичко ще отнесе

И ще започнем наново да си се мръщим

 

30.11.2006

© Десислав Илиев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??