5 февр. 2019 г., 11:38

Спи детенце 

  Поэзия » Для детей, Авторская песня
597 2 4

Спи детенце, вън полека пада мрак
и светът притихва пак.
Уморени, малките звезди горят,
а в леглата всички спят.

 

Спи детенце! Виж, воалът кадифен
пак загърна този ден.
Във небето облаци  от пух летят
към страната на съня.

 

© Миглена Миткова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??