5.02.2019 г., 11:38 ч.

Спи детенце 

  Поезия » За деца, Авторска песен
589 2 4

Спи детенце, вън полека пада мрак
и светът притихва пак.
Уморени, малките звезди горят,
а в леглата всички спят.

 

Спи детенце! Виж, воалът кадифен
пак загърна този ден.
Във небето облаци  от пух летят
към страната на съня.

 

© Миглена Миткова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??