21 нояб. 2004 г., 21:37

Спинкай бебчо 

  Поэзия
1772 0 1
Спинкай бебчо
спинкай мъничка душичке
сладки сънища сънувай

В свят далечен
с цветя и птички
злото там не съществува

Спинкай бебчо
спинкай мъничка душичке
горе-в раиската градинка

Нанкай вече
много те обичкам
Спинкай вече бебчо,спинкай...

© Марто Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??