21.11.2004 г., 21:37 ч.

Спинкай бебчо 

  Поезия
1752 0 1
Спинкай бебчо
спинкай мъничка душичке
сладки сънища сънувай

В свят далечен
с цветя и птички
злото там не съществува

Спинкай бебчо
спинкай мъничка душичке
горе-в раиската градинка

Нанкай вече
много те обичкам
Спинкай вече бебчо,спинкай...

© Марто Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??