По спиралата на времето вървя,
за да запазя най-светлото в дните си,
любов, мечти и красота да превърнат
живота ми в една неземна приказка.
И ето по-звездни пътеки вървя
с нежен воал от нежност преплитат се,
да простя, да живея сега и с любов,
да са изпълнени дните ми...
Много често присядах сама,
да разнищвам отминали дни
и разравях до болка сърцето си,
заблудено в болката на миг тишина.
По спиралата на времето вървя
и изкачвам се все по-нагоре,
а след себе си оставих тъгата
и ненужни отминали спомени.
И сега моят свят се променя
в мечтите на бъдните дни...
а за себе си запазих копнежа
да обичам живота и да творя...
Сега погледа жадно се взира,
към галактики звездни в безкрая,
по спиралата на времето бързам,
да докосна отново с обич душата си!
© Катя Все права защищены
за хубавите коментари.Пожелавам ви, нови творчески успехи и
много светлина по - пътя ви!