2 янв. 2006 г., 20:02

СПИРАМ 

  Поэзия
1195 0 4
                                  
                                         Спирам да те мисля вече!
                                         Стига толкова си ме убивал.
                                         Аз сърцето си прежалих,
                                         не мога повече, 
                                         прости, но спирам.
                                         Мечтите ми ще спра да свързвам с тебе,
                                         ти никога не си могъл да ги изпълниш,
                                         ти имаш свят, в които нищо мое не намирам.
                                         Ще спра да те обичам, не се сърди-
                                         душата ми е още жива и тя ме моли,
                                         друг живот за нея да открия.............
                                      

© Палмира Божинова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??