Спирам да питам, моля и чакам,
спирам да кътам надежда.
Близо съм вече да се отракам,
бъдещето се подрежда.
Ти ще ме лъжеш, аз ще ти вярвам.
Ти ще сумтиш, аз ще пея.
Твоята маска знак е за дарба,
и пред таланта немея.
Краят на филма не ме вълнува,
включвам на нова програма.
Въздух студен през люка нахлува,
тесен е бордът за двама.
© Светличка Все права защищены
Всяко зло за добро.