24 сент. 2007 г., 20:43

Спиш в шепите ми, любов 

  Поэзия
546 0 2
Спиш в шепите ми, любов -
не искам да те будя. Гледам те...
Не искам да ти казвам
колко много те обичам.
Не искам да ти кажа,
че ми липсваш. Само нежничко
с очи те галя, с устни даже
не искам да те целуна,
за та не те събудя. Щастлива съм...

© Нели Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??