теменужени вечери
сладко зелени смокини
ромонът речен
сочни малини
дъхави люляци
щурците по жътва в полята
ранните улици
зелена салата
сини мъниста
снежни планински вериги
в златен обков аметисти
старите книги
тъмно-червени божури
мириса от хлебопекарна
летните бури
кучешка вярност
липите през юни
графики с молив
плажните дюни
акорд на виола
цигарата в пръстите
шери по здрач
прегръдка през кръста
песен през плач
Радост Даскалова
© Радост Даскалова Все права защищены