23 мая 2023 г., 10:12  

Споделена власт 

  Поэзия » Гражданская
219 2 0

Стадо от немислещи овце -

ей това е клетият ни народ!

Към чекмедже протяга ръце

онзи нагъл банкянски мафиот!

 

Затова ли много се борихме ние,

как в такъв случай да не ме е яд,

може мафията България да затрие,

как въобще се стигна до тоя обрат!?

 

Преклониха глави Киро и Асен,

тъй им наредиха чужди сили,

оттук нататък пътят ни е ясен -

пак ще сме бедни и безкрили!

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??