23.05.2023 г., 10:12 ч.  

Споделена власт 

  Поезия » Гражданска
220 2 0

Стадо от немислещи овце -

ей това е клетият ни народ!

Към чекмедже протяга ръце

онзи нагъл банкянски мафиот!

 

Затова ли много се борихме ние,

как в такъв случай да не ме е яд,

може мафията България да затрие,

как въобще се стигна до тоя обрат!?

 

Преклониха глави Киро и Асен,

тъй им наредиха чужди сили,

оттук нататък пътят ни е ясен -

пак ще сме бедни и безкрили!

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??