26 дек. 2009 г., 00:32

Споделено 

  Поэзия » Любовная
527 0 0

 

 

Сърцето мое теб желае,

очите мои тебе дирят.

Мислите ми само теб приемат.

Може би магия е това,

или недокоснат блян.

Но усещам, истина си ти.

Защо ли? - ще попиташ.

И ти обичаш мен.

И очите твои дирят ме,

мислите - само мене искат,

а сърцето - само мен желае.

Да, това любов е.

Истинска и споделена,

но с безброй неволи

и забрани тежки.

Ще се справим,

воля имаме двама със теб.

И ще бъде позволена

нашата любов.

© Диляна Танева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??