Сърцето мое теб желае,
очите мои тебе дирят.
Мислите ми само теб приемат.
Може би магия е това,
или недокоснат блян.
Но усещам, истина си ти.
Защо ли? - ще попиташ.
И ти обичаш мен.
И очите твои дирят ме,
мислите - само мене искат,
а сърцето - само мен желае.
Да, това любов е.
Истинска и споделена,
но с безброй неволи
и забрани тежки.
Ще се справим,
воля имаме двама със теб.
И ще бъде позволена
нашата любов.
© Диляна Танева All rights reserved.