19 мар. 2017 г., 19:40  

Споделено - 2 

  Поэзия » Любовная
589 2 11

За тези мигове живея –

да бъда с теб, да съм до теб!

За тези мигове копнея,

когато съм далеч от теб!

 

За тези мигове прекрасни,

за всеки твой лиричен тон,

когато като слънце ясно

смехът ти пълни моя дом!

 

Когато пролет разцъфтяла

разтваря пътната врата

и като лястовица бяла

долита тихо любовта!

 

                     Мариан Кръстев

© МАРИАН КРЪСТЕВ Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??