7 окт. 2022 г., 06:42

Споделено 

  Поэзия » Любовная
271 1 1

Не ме търси, сега си чужда!

Не ме заливай с ледена вода.

Болеше! Вече няма нужда...

Но може ли да се прости това?

© Красимир Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??