Oct 7, 2022, 6:42 AM

Споделено 

  Poetry » Love
269 1 1

Не ме търси, сега си чужда!

Не ме заливай с ледена вода.

Болеше! Вече няма нужда...

Но може ли да се прости това?

© Красимир All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??