8 янв. 2007 г., 20:04

Споделено с приятел! 

  Поэзия
1081 0 6

Кажи приятелю:Има ли бъдеще за двама ни?
От тоз живот какво ли не видяхме...
влачехме телата си по сивите камъни,
от болка свивахме се...но пак търпяхме.

Кажи приятелю:Това ли заслужихме?
Зла сила - огнена да ни измъчва,
и когато за сетен път сърцата си заключихмe,
дори лицето усмивка не излъчва.

Кажи приятелю:Това ли бе краят?
Без щастие душите да познаят,
но едно,едничко нещо крепи ме още,
че бе до мен приятелю...в убиващите - безсънни нощи!

© Диана Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??