1 июн. 2014 г., 21:57

Споделено за нея 

  Поэзия » Любовная
456 0 2

Тя знае, че аз я обичам...

Но не с думи, с дела!

Показвам на нея

това, което аз чувствам.

Но не само с думи,

а със дела...!

Тя е за мен небесния рай,

от който аз черпя...

Всемирен покой!

Тя знае, че аз я обичам...

И с думи, и с чувства, с душа!

На нея дължа живота 

прекрасен...

Макар и във трудни  дни 

да живеем сега.

Тя знае, че аз я обичам!

И вечно ще бъде така...!

Тя знае, че аз...

И няма до тука да спра!

Докато аз дишам,

аз пак ще обичам...

И вечно ще бъде ТАКА!!!

 

© Ангел Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Поздрав и на теб Fredi.Радвам се че ти е харесало.!!!
  • Страшно ми хареса!
    Донесе ми едно определenо чувство и това ми хареса много!
Предложения
: ??:??