Тя знае, че аз я обичам...
Но не с думи, с дела!
Показвам на нея
това, което аз чувствам.
Но не само с думи,
а със дела...!
Тя е за мен небесния рай,
от който аз черпя...
Всемирен покой!
Тя знае, че аз я обичам...
И с думи, и с чувства, с душа!
На нея дължа живота
прекрасен...
Макар и във трудни дни
да живеем сега.
Тя знае, че аз я обичам!
И вечно ще бъде така...!
Тя знае, че аз...
И няма до тука да спра!
Докато аз дишам,
аз пак ще обичам...
И вечно ще бъде ТАКА!!!
© Ангел Всички права запазени