16 июл. 2007 г., 08:55

Спокоен ден 

  Поэзия
1165 0 6
     Спокоен ден




Вятърът погали ме със полъх,
Слънцето ми се усмихна в ранните зори,
птиците попяха ми на воля,
събудих се - сърцето ми тупти.

Ще се разходя боса по тревата,
ще се измия в свежата роса,
ще изхвърля всяка болка, страх и 
мрачна мисъл,
неприсъщи са ми, нямам нужда от това.

Затова ще си направя чай зелен
и ще го пия със наслада,
защото днес е хубав и спокоен ден,
въздухът ухае на папая.

© Галина Сакутска Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??