20 июн. 2012 г., 22:52

Спомен 

  Поэзия » Любовная
864 1 4

Искам само къс синьо небе
и колаж от оранжеви сенки,
да си спомням за изгрева с теб
и гърба ти, обсипан със бенки.
Как обичах, докато заспя,
да следя силуета ти в сиво,
докато го погълне нощта
във морето си бурно, пенливо.
Срещу слънцето тичам сама
и оставям във пясъка стъпки,
та по тях да намериш дома
и пътеката, с шарени кръпки.

© Лилия Кашукеева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??