Jun 20, 2012, 10:52 PM

Спомен 

  Poetry » Love
858 1 4

Искам само къс синьо небе
и колаж от оранжеви сенки,
да си спомням за изгрева с теб
и гърба ти, обсипан със бенки.
Как обичах, докато заспя,
да следя силуета ти в сиво,
докато го погълне нощта
във морето си бурно, пенливо.
Срещу слънцето тичам сама
и оставям във пясъка стъпки,
та по тях да намериш дома
и пътеката, с шарени кръпки.

© Лилия Кашукеева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??