26 апр. 2007 г., 06:25

Спомен 

  Поэзия
674 0 1
Един отрязък във времето,
спомен от миг.
Една истина, един полет, един вик...
Eдно мълчание, една въздишка и скрита сълза...
Това ми остави ти, във нощта...

© Магдалена Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??