26.04.2007 г., 6:25 ч.

Спомен 

  Поезия
794 0 1
Един отрязък във времето,
спомен от миг.
Една истина, един полет, един вик...
Eдно мълчание, една въздишка и скрита сълза...
Това ми остави ти, във нощта...

© Магдалена Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??