9 дек. 2007 г., 16:49

Спомен 

  Поэзия » Любовная
496 0 2

Самотата бавно ме обгръща -

споменът за тебе пак се връща

но не за красивите неща,

а всичко онова.

Защо това ми причини, не можах да разбера

и че те исках, а ти се подигра  с това.

Не трябваше да постъпваш ти така със мен,

защо не можа да разбереш сърцето в мен.

То беше свито и ти каза, че те обича,

а ти пропиля това и отлитна...

 

© ВАЛЕНТИНА СПИРОВА Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??