Dec 9, 2007, 4:49 PM

Спомен 

  Poetry » Love
497 0 2

Самотата бавно ме обгръща -

споменът за тебе пак се връща

но не за красивите неща,

а всичко онова.

Защо това ми причини, не можах да разбера

и че те исках, а ти се подигра  с това.

Не трябваше да постъпваш ти така със мен,

защо не можа да разбереш сърцето в мен.

То беше свито и ти каза, че те обича,

а ти пропиля това и отлитна...

 

© ВАЛЕНТИНА СПИРОВА All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??