22 мая 2012 г., 12:09

Спомен 

  Поэзия » Другая
557 0 2

Годините неусетно минават,

няма за тях нийде прегради,

а спомените ясни остават,

сякаш още ние сме млади.

 

Вчера ли бяхме ний ученици

и ходехме вечер по серенади,

пеехме като волни птици

и бяхме млади, толкова млади!

 

Затворя очи и ви виждам,

отново гласовете ви чувам,

на младите днес не завиждам,

а заедно с тях се вълнувам.

 

Животът днес ни разпръсна

по всички краища на света,

но споменът днес възкръсна

и заедно пак сме сега!

© Марин Маринов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??