26 мая 2011 г., 21:24

Спомен 

  Поэзия » Любовная
663 0 2

А сега как да продължа?
Срещнах те, влюбих се,
бе лесно като в детска игра.
Всеки миг в очите ти губех се,
сега плащам скъпо за това.
Любя те, любиш ме, бе наша нощта.
Очи в очи, уста в уста,
и после... само тишина.
Губя те, губиш ме и какво от това?
Утре не ще си спомним нощта.
Ще споделяш часовете с друга,
с друг ще ги споделям аз.
Но спомена за теб не ще изгубя,
ще го пазя... до последния си час!

© Зорница Арие Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??