1 окт. 2015 г., 22:54  

Спомен 

  Поэзия » Любовная
287 0 0

Слънце сияе в небеса,

споменът за теб е свеж като роса.

И, макар да е есен,

той навява ми нежна песен.

Песен, що ми дава топлина,

когато вън е ледна тъмнина.

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??