Oct 1, 2015, 10:54 PM  

Спомен 

  Poetry » Love
291 0 0

Слънце сияе в небеса,

споменът за теб е свеж като роса.

И, макар да е есен,

той навява ми нежна песен.

Песен, що ми дава топлина,

когато вън е ледна тъмнина.

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??