29 янв. 2017 г., 22:25

Спомен 

  Поэзия » Другая
410 0 3

Здравей, от миналото гост,
добре дошъл, макар неканен.
Ти идваш с песента на кос –
мехлем за старите ми рани.

От бъдното към тебе мост
самин съм построил навярно.
Мини и нека вдигнем тост,
защото чакам те отдавна.

Ти идваш в образ на човек
и носиш сладостна печал –
за старите ми рани – лек,
за топлата ми гръд – кинжал.

© Александър Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??