12 июн. 2012 г., 10:13

Спомен 

  Поэзия » Философская
657 0 1

                  СПОМЕН

 

Дали защото беше толкова отдавна,

че даже времето не си го спомня…

Или защото беше толкова различно

от всичко, преживяно до и после…

Не знам, но ми изглежда някак нереално –

фрагмент от невъзможно измерение,

вълшебен епизод от паралелен свят,

попаднал по погрешка в безутешно битие…

© Атанас Димитров Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??