30 окт. 2013 г., 21:06

Спомен за любовта 

  Поэзия » Любовная
524 0 0

Спомен  за любовта

 

Любов – магия, песен,

след нея идва есен...

 

Радвам се на любовта,

оплела нашите тела!

 

Прекланям се пред таз магия

 - нек' никой да не развали я!

 

Наслаждавам се на песента,

звучащата в моята душа!  

 

Пък нека дойде есента!

 

Тогава  споменът за любовта

ще топли моята душа.

© Милена Йорданова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??