Oct 30, 2013, 9:06 PM

Спомен за любовта 

  Poetry » Love
523 0 0

Спомен  за любовта

 

Любов – магия, песен,

след нея идва есен...

 

Радвам се на любовта,

оплела нашите тела!

 

Прекланям се пред таз магия

 - нек' никой да не развали я!

 

Наслаждавам се на песента,

звучащата в моята душа!  

 

Пък нека дойде есента!

 

Тогава  споменът за любовта

ще топли моята душа.

© Милена Йорданова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??