12 окт. 2009 г., 00:08

Спомени 

  Поэзия » Любовная
598 0 1


Те са неканени и непредвидени,

вълнуващи и изгарящи.

Препускат бясно в мислите

хиляди въпроси без отговор.

Къде си ти сега?

С кого си?

Поне за миг изпитваш ли вина?

Дали самотно пушиш до прозореца?

Осъмваш ли замислен под звездите.

А аз се боря със сълза-издайница

в опит да избягам от спомена,

изгарящ ме в дните...

без теб!

 

© Росица Малчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • "неканени и непредвидени спомени" много често спохождат всички ни...много ми хареса стихът ти...трогателно...чувствено...поздравявам те
Предложения
: ??:??