Те са неканени и непредвидени,
вълнуващи и изгарящи.
Препускат бясно в мислите
хиляди въпроси без отговор.
Къде си ти сега?
С кого си?
Поне за миг изпитваш ли вина?
Дали самотно пушиш до прозореца?
Осъмваш ли замислен под звездите.
А аз се боря със сълза-издайница
в опит да избягам от спомена,
изгарящ ме в дните...
без теб!
© Росица Малчева All rights reserved.